Nina 18+9

Fredag 03.03 hadde Nina fra tannpleien bursdag.
Dagen startet med arme riddere og skolearbeid frem til kl 12. Gruppe tre (Feride, Lenita, Lejla og Nina) ble invitert av søstrene våres til å spise en indonesisk rett som heter Mie Bakso. En spesiell rett som smakte overraskende godt!


Deretter ble vi invitert hjem til Nurleli (søsteren til Lenita) for å plukke Jambo-epler. 
Høyt tre=


Nurleli's hjem er det første hjemmet vi tannpleierne så langt i oppholdet har besøkt som var møblert med sofa, bord og utsmykninger generelt.
I vår kultur er det jo vanlig med sofa, men studentene her fortalte oss at det ikke er vanlig å ha sofa og bord. Hvorfor det er slik har vi ikke funnet ut helt enda.

Nurleli, Feride, Fitri og Lejla.

Muna, Lenita, Nina og Zurli.

Senere pakket vi og ferden dro videre til Iboih som er på andre siden av øya. Vi dro innom nullpunktet, som er Indonesias vestligste punkt. Dette stedet blir besøkt av mange turister.


Da vi ankom Fina Bungalow, hadde de ordnet en fin velkomst til bursdagsbarnet. Etter middagen ble det kake og bursdagssang, og kvelden ble avsluttet med en koselig gåtur langs vannkanten samt skravling på balkongen.

Innlegg om resten av helgen kommer snart.

#utveksling #exchange #opplevelser #reise #asia #bursdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sabang2017

Sabang2017

27, Elverum

Vi er en gruppe studenter fra Høgskolen i Innlandet avd. Elverum som reiser på utveksling til Indonesia. Gruppen består av 8 sykepleierstudenter og 4 tannpleierstudenter. Reisen vår starter 14. Februar og varer i 5 uker. På denne turen skal vi for det meste bo på øya Sabang, men vi skal også tilbringe noe tid i Banda Ache. På denne bloggen vil det både bli skrevet om prosjektet vi skal drive med og hvordan vi ellers tilbringer våre dager i Indonesia.

Kategorier

Arkiv

hits