Fremlegg om oral helse.

Hei!
I tillegg til datainnsamling og statistikkføring, hadde tannpleierne i dag et lite fremlegg om grunnleggende informasjon om oral helse. Dette var for sykepleierstudentene som gikk 1. og 2. året.
Vi har observert at kunnskapen om tannhelse generelt er lav her, og tenkte derfor at det ville være nyttig med et lite "introduksjons-kurs".
Dette er noe vi selv foreslo å gjøre, fordi det vil være nyttig for studentene å ta med seg videre inn i arbeidslivet og for deres egen del.
Fremlegget ble tatt godt imot, og studentene var interesserte og lærevillige.
Fremlegget inneholdt blant annet årsaken til karies (hull i tennene), litt kostholdsveiledning, gingivitt (tannkjøttsbetennelse), pusseinstruksjon og hva man kan gjøre for pasienter som selv ikke klarer opprettholde overkommelig munnstell.Vår flotte veileder og tolk, Gloria.


Vi er selv veldig fornøyde med dagens fremlegg og avslutter en lang skoledag på Freddie's med god mat og fargerike milkshake's (som vanlig).

#oralhelse #tannhelse #utveksling #exchange #asia #sabang

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sabang2017

Sabang2017

27, Elverum

Vi er en gruppe studenter fra Høgskolen i Innlandet avd. Elverum som reiser på utveksling til Indonesia. Gruppen består av 8 sykepleierstudenter og 4 tannpleierstudenter. Reisen vår starter 14. Februar og varer i 5 uker. På denne turen skal vi for det meste bo på øya Sabang, men vi skal også tilbringe noe tid i Banda Ache. På denne bloggen vil det både bli skrevet om prosjektet vi skal drive med og hvordan vi ellers tilbringer våre dager i Indonesia.

Kategorier

Arkiv

hits